Обавештење о почетку школске године

Најдража децо,

Поштовани родитељи наших ученика, драги пријатељи школе,

Надајући се да је најгоре иза нас, школска 2021/2022. година ће кренути нормално, односно према првом моделу. То значи да ће часови трајати 45 минута и да ће сви ученици истовремено бити у школи.

Други, трећи и четврти разред почињу 1. септембра о 08.оо часова у објекту у Краља Петра 7. Од првог дана организован је продужени боравак, а што се кухиње тиче, ручак ће се спремати већ од првог дана, док ће се са спремањем ужине започети у понедељак, 6. септембра. За прваке је организован свечани пријем истог дана у 17 часова.

Старији разреди такође почињу 1. септембра, али у 08.5о часова, у објекту у Маршала Бирјузова 43. На самом почетку кухиња неће радити, а почеће када се створе сви услови за њен рад.

Како опасност од пандемије још увек није прошла, важно је да се придржавамо одређених правила и процедура у борби против болести. У вези са тим, на наредним линковима налазе се најважнија документа у вези са правилима која се тичу нашег рада у наредном периоду:

Пре свега, желимо вам пуно здравља и успеха у наредној школској години, желимо вам свеукупни напредак и несметану радост одрастања и сазревања.

Поводом почетка нове школске године, свима нам се обратио и први потпредседник Владе и министар образовања, науке и технолошког развоја, господин Бранко Ружић, а његово обраћање у интегралној верзији налази се на линку испод.

Обраћање господина Ружића